• Samen vieren!
  • Samen spreken!
  • Op de Wiekslag
zijn we samen uniek!
  • Samen spelen!
  • Samen werken!

Samen vieren!

Samen spreken!

Op de Wiekslag
zijn we samen uniek!

Samen spelen!

Samen werken!

WELKOM

In de wijk de Wiken in Drachten, omringd door vijverpartijen en groen staat onze school, Jenaplanschool de Wiekslag. Op onze school werken we samen met betrokken ouders en team om het beste onderwijs aan uw kind te geven.
 
De ontwikkeling van onze kinderen staat centraal in ons onderwijs. Daarbij gaan we ervan uit dat ieder kind uniek is en eigen talenten heeft.
 
Op onze katholieke jenaplanschool haalt ieder kind het beste uit zichzelf én uit de ander. Kinderen leren bij ons op school samenwerken om te kunnen bouwen aan een mooie samenleving. Samen bereik je meer dan alleen! Zo wordt samen werken, oefenen in samen leven.

Ouders vertrouwen ons hun kind toe. Met een professioneel team met hart voor de zaak, geven wij elke dag prachtig onderwijs. Dat doen wij in een omgeving waar we respect hebben voor elkaar en iedereen zichzelf mag zijn. Samen zijn we de Wiekslag. Samen uniek!

We hopen dat onze website u een goed inzicht geeft van onze gezellige en rustige school. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Wiekslag?

U bent van harte welkom op onze Open Dagen. In de kalender vindt u de data. Aanmelding van nieuwe leerlingen is mogelijk gedurende het hele schooljaar.  U bent tevens van harte welkom om ons te bezoeken. We laten u graag vol trots onze school zien!

U kunt een afspraak maken met Mardineke Kuiper, directeur van de Wiekslag. Zij vertelt u graag over de school en leidt u rond.
                      

De Wiekslag     Dwarswyk 346, 9202 CA Drachten     t 0512 - 51 98 90     info@jpbsdewiekslag.nl